Geluksdeskundige Werken met
Marlies Jellema

Aangenaam, mijn naam is Marlies Jellema! Reislustige moeder, fervent buitensporter én werkgelukverspreider. Als MINT- en LVSC-geregistreerde opleider, publicist in vakbladen, auteur van vakliteratuur en spreker op congressen is het mijn missie om werkgelukkennis te delen en in dienst te stellen van jou. Op bevlogen, betrokken en betrouwbare wijze.

Centrum voor Werkgeluk

Bevlogen Werkgeluk, het is
‘a way of life’

Voor mij is werkgeluk een way of life. Overal waar ik een zaadje kan planten om werkgeluk te laten groeien, doe ik dat. Vandaar dat ik naast mijn coachings- en trainingsactiviteiten ook redactielid ben van vaktijdschriften over positieve psychologie en begeleidingskunde. Daarnaast schrijf ik mee aan boeken over onderwerpen uit mijn vakgebied.

Centrum voor Werkgeluk

Betrokken Werkgeluk,
dat gun ik iedereen

Mijn roots liggen in de psychomotorische therapie en begeleidingskunde. Die zorg- en welzijnsafkomst is voelbaar in mijn rol als werkgelukdeskundige. Zoals ik als mastergraad opgeleide therapeut dichtbij mijn patiënten stond, ben ik nu betrokken bij individuele medewerkers, teams en organisaties. Omdat ik hen het werkgeluk gun dat ikzelf ervaar.

Centrum voor Werkgeluk
Centrum voor Werkgeluk

Betrouwbaar Werkgeluk, daar
weet ik wel iets van

Als begeleidingsdeskundige specialiseerde ik me in werkgeluk via post-hbo- en post-academische nascholing. Kennis die ik al 20 jaar inzet voor Hogeschool Windesheim. Daar ontwikkelde ik een post-HBO-opleiding in positieve psychologie en werk ik als docent supervisiekunde en teamcoaching. Inmiddels ben ik MINT- en LVSC-geregistreerd opleider.

Investeren in
mentaal kapitaal

Je geluksroutes Werken aan je individuele of groepsproces

Centrum voor Werkgeluk vertaalt wetenschappelijke inzichten van positieve psychologie naar concrete programma’s, gericht op leren om te floreren. Als werknemer, werkgever, team of organisatie hou jij de regie over de inhoud. Ik zet me in voor het individuele of groepsproces. Met als doel te investeren in veerkracht, optimisme en vertrouwen.

Geluksmethodes ontdekken voor
jezelf, je team of je organisatie?

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl