Geluksdeskundige Ontmoet jouw
geluksdeskundige

Aangenaam, mijn naam is Marlies Jellema. Reislustige moeder, fervent buitensporter én werkgelukverspreider. Alles wat ik in mijn werk doe gaat over welzijn. Of het nu een lezing, training motiverende gesprekvoering of een opleiding in werkgeluk of een coachtraject is. Het mijn missie om werkgeluk-kennis te delen en in dienst te stellen van jou en jouw team of organisatie. Op bevlogen, betrokken en betrouwbare wijze.

Centrum voor Werkgeluk

Werkgeluk, het is
‘a way of life’

Voor mij is werkgeluk een way of life. Overal waar ik een zaadje kan planten om werkgeluk te laten groeien, doe ik dat. Vandaar dat ik naast spreker en mijn coachings- en trainingsactiviteiten ook redactielid ben van vaktijdschriften over positieve psychologie en begeleidingskunde. Daarnaast schrijf ik mee aan boeken over onderwerpen uit mijn vakgebied.

Centrum voor Werkgeluk

Werkgeluk,
dat gun ik iedereen

Mijn roots liggen in de psychomotorische therapie en begeleidingskunde. Die psychologische en sociale kennis is voelbaar in mijn rol als werkgelukdeskundige. Zoals ik als mastergraad opgeleide therapeut dichtbij de mensen stond, ben ik nu betrokken bij individuele professionals, teams en organisaties. Omdat ik hen het werkgeluk gun dat ikzelf ervaar.

Spreker

Ik vertel je graag over werkgeluk, als spreker op jouw congres, festival of tijdens een studiedag van je organisatie. Ik vertaal een degelijk wetenschappelijk verhaal in toepasbare menselijke taal. Zo leer jij als professional of leert jouw organisatie meer over werkgeluk.

Trainer

Ook geef ik verschillende trainingen. Centrum voor Werkgeluk vertaalt wetenschappelijke inzichten van positieve psychologie naar concrete programma’s, gericht op leren om te floreren.

Centrum voor Werkgeluk
Centrum voor Werkgeluk

Positieve psychologie

Als begeleidingsdeskundige specialiseerde ik me in werkgeluk via post-hbo- en post-academische opleidingen. Kennis die ik al 20 jaar inzet voor Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daar ontwikkelde ik een post-hbo-opleiding in positieve psychologie en ben ik programmaleider van de supervisorenopleiding Ook ben ik MINT- en LVSC-geregistreerd begeleidingskundige en opleider.

Investeren in
mentaal kapitaal

Je geluksroutes Werken aan je individuele of groepsproces

Wil je meer weten over mijn aanbod? Neem dan een kijkje bij Geluksroutes. 

Geluksmethodes ontdekken voor
jezelf, je team of je organisatie?

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl