Geluksroutes Verspreiden van werkgeluk

Centrum voor Werkgeluk vertaalt wetenschappelijke inzichten van positieve psychologie naar concrete programma’s, gericht op leren om te floreren. Ik vertel je er meer over tijdens een lezing als spreker en werkgeluksdeskundige. Of ik geef je tijdens een workshop of training handvatten met als doel investeren in veerkracht, optimisme en vertrouwen. Daarna kun je aan de slag met een toepasbaar verhaal en begint jouw weg naar meer welzijn en werkgeluk. Het aanbod van Centrum voor Werkgeluk vind je op deze pagina. Heb je een specifieke wens? Neem gerust contact met mij op.

Centrum voor Werkgeluk

Executive coaching Ontdek jouw mogelijkheden

Voor executives met een wens voor meer werkgeluk voor de organisatie levert Centrum voor Werkgeluk ook executive coaching. Jij richt je op de versterking van je persoonlijke en professionele leiderschap. Door bewustwording en ontwikkeling van je mogelijkheden vergroot je zelfvertrouwen. Van daaruit definieer, verduidelijk en realiseer je doelen. Wat levert je dat op? Dat verschilt natuurlijk per persoon, maar ga maar uit van meer autonomie voor je mensen en meer tijd en ruimte voor jezelf.

Centrum voor Werkgeluk

Individuele coaching Ontwikkel grip
op je welzijn

Hoe doe jij je werk als professional? Wat bereik je ermee? Welk gevoel heb je daarbij? Vragen als deze vormen het vertrekpunt, waarna we samen bepalen welke geluksmethodes passen bij jouw hulpvraag. Je ontwikkelt de grip op je welzijn. Door te werken aan een gezonde, zelfbewuste en veerkrachtige houding op je werk. Ontdek wat je echt wilt of leer nee zeggen en krijg zicht op je sterke kanten zodat je professioneel vertrouwen groeit.

Centrum voor Werkgeluk

Teamcoaching Zorg dat iedereen
zichzelf mag zijn

In een optimaal functionerend team heeft iedereen het gevoel zich uit te mogen spreken. Daar voelt iedereen zich door elkaar gehoord. En mag iedereen zichzelf zijn. Dit is terug te zien in innovaties, betrokkenheid en werkplezier, die binnen de organisatie waardering oogsten. Door de juiste geluksmethodes toe te passen, begeleid ik teams op weg naar psychologische veiligheid zodat iedereen kan floreren en je optimaal gebruik maakt van elkaar.

Centrum voor Werkgeluk

Organisatiecoaching Doorbreek bestaande culturen

Cultuur is als je neus. Iedereen ziet het behalve jijzelf. Dat maakt het lastig om van binnenuit verandering te realiseren. Als buitenstaander kan ik bestaande patronen, gedragingen en culturen wél analyseren. Om vervolgens als insider met de juiste geluksmethodes te bouwen aan een organisatie waarin iedereen floreert vanuit betrokkenheid, verbinding en motivatie.

Centrum voor Werkgeluk

Training Word zelf werkgelukdeskundige

Zelf de regie over werkgeluk binnen jouw bedrijf nemen? Dat kan. Ik bied leidinggevenden van bedrijven, afdelingen en teams trainingen aan om zelf werkgeluk te kunnen verspreiden binnen organisaties. Ik draag mijn kennis en kunde over positieve psychologie over en leer je om de daaruit voortvloeiende geluksmethodes toe te passen in de praktijk.

Ook kun je bij Centrum voor Werkgeluk terecht voor trainingen op het gebied van: motiverend coachen, psychologische flexibiliteit, Acceptance and Commitment training (ACT), positieve psychologie en communicatietrainingen.

Floreren
kun je leren

Workshops Maak kennis met het belang van werkgeluk

Een mooie en toepasbare kennismaking met het belang van werkgeluk voor werknemers en werkgevers is het volgen van workshops. Ontdek wat jij morgen kunt doen (en leer waarom). Daarin stimuleer ik deelnemers om actief te leren. Dat betekent een hoge mate van praktijk, veel interactie en lekker veel doen. Zo bied ik in groepsverband praktische handvatten waar individuen, teams en organisaties mee verder kunnen. Samen kijken we naar de wens van jouw organisatie en bied ik je een workshop op maat over werkgeluk.

Centrum voor Werkgeluk
Centrum voor Werkgeluk

Spreker Kennis delen over werkgeluk

Binnen bedrijven, op congressen of bij events verspreid ik graag werkgeluk. Als spreker stem ik de inhoud van mijn presentatie over werkgeluk af op het publiek en het doel van de bijeenkomst. Op die manier ontdek je direct wat je met deze kennis in de praktijk kunt doen. Van bevlogenheid en energie op het werk tot duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Qua onderwerpen zijn de mogelijkheden legio.

Geluksroutes toepassen voor
jezelf, je team of je organisatie?

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl