Geluksroutes Werken aan je individuele of groepsproces

Centrum voor Werkgeluk vertaalt wetenschappelijke inzichten van positieve psychologie naar concrete programma’s, gericht op leren om te floreren. Als werknemer, werkgever, team of organisatie bepaal jij de inhoud. Ik zet me in voor het individuele of groepsproces. Met als doel te investeren in veerkracht, optimisme en vertrouwen.

Centrum voor Werkgeluk

Executive coaching Ontdek jouw mogelijkheden

Voor executives met een wens voor meer werkgeluk voor de organisatie levert Centrum voor werkgeluk ook executive coaching. Jij richt je op de versterking van je persoonlijke en professionele leiderschap. Door bewustwording en ontwikkeling van je mogelijkheden vergroot je zelfvertrouwen. Van daaruit definieer, verduidelijk en realiseer je doelen.

Centrum voor Werkgeluk

Individuele coaching Ontwikkel grip
op je welzijn

Hoe doe jij je werk? Wat bereik je ermee? Welk gevoel heb je daarbij? Vragen als deze vormen het vertrekpunt, waarna we samen bepalen welke geluksmethodes passen bij jouw hulpvraag. Je ontwikkelt de grip op je welzijn. Door te werken aan een gezonde, zelfbewuste en veerkrachtige houding op je werk.

Centrum voor Werkgeluk

Teamcoaching Zorg dat iedereen
zichzelf mag zijn

In een optimaal functionerend team heeft iedereen het gevoel zich uit te mogen spreken. Voelt iedereen zich door elkaar gehoord. En mag iedereen zichzelf zijn. Dit is terug te zien in innovaties, betrokkenheid en werkplezier, die binnen de organisatie waardeerding oogsten. Door de juiste geluksmethodes toe te passen, begeleid ik teams op weg naar psychologische veiligheid.

Centrum voor Werkgeluk

Organisatiecoaching Doorbreek bestaande culturen

Cultuur is als je neus. Iedereen ziet het behalve jijzelf. Dat maakt het lastig om van binnenuit verandering te realiseren. Als buitenstaander kan ik bestaande patronen, gedragingen en culturen wél analyseren. Om vervolgens als insider met de juiste geluksmethodes te bouwen aan een organisatie waarin iedereen floreert vanuit betrokkenheid, verbinding en motivatie.

Centrum voor Werkgeluk

Training Word zelf werkgelukdeskundige

Zelf de regie over werkgeluk binnen jouw bedrijf nemen? Dat kan. Ik bied leidinggevenden van bedrijven, afdelingen en teams training aan om zelf werkgeluk te kunnen verspreiden binnen organisaties. Ik draag mijn kennis en kunde over positieve psychologie over en leer je om de daaruit voortvloeiende geluksmethodes toe te passen in de praktijk.

Floreren
kun je leren

Workshops Maak kennis met het belang van werkgeluk

Een mooie kennismaking met het belang van werkgeluk voor werknemers en werkgevers is het volgen van workshops. Daarin stimuleer ik deelnemers om actief te leren. Dat betekent een hoge mate van praktijk, veel interactie en lekker veel doen. Zo bied ik in groepsverband praktische handvatten waar individuen, teams en organisaties mee verder kunnen.

Centrum voor Werkgeluk
Centrum voor Werkgeluk

Gastspreker Deel kennis over werkgeluk

Binnen bedrijven, op congressen of bij events verspreid ik graag werkgeluk. Als gastspreker stem ik de inhoud van mijn presentatie graag af op het publiek en het doel van de bijeenkomst. Van bevlogenheid en energie op het werk tot duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Qua onderwerpen zijn de mogelijkheden legio.

Geluksroutes toepassen voor
jezelf, je team of je organisatie?

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl