Begeleiden van werkgeluk

Centrum voor Werkgeluk

Je wil in jouw rol als (team)coach, manager of HR-professional effect hebben op werkgeluk. Je kiest al voor een houding met een coachend karakter omdat je graag van betekenis wilt zijn en mensen wilt zien groeien. Want; wie wil er nou geen werkgeluk? Werkgeluk is een actueel thema dat bijdraagt aan ons welzijn en hard nodig is om talent voor je organisatie te behouden. Critici vragen zich misschien af of dat wel nodig is. ‘Werkgeluk? Werk is toch gewoon werk?’ Maar zo werkt het simpelweg niet: werkgeluk is bepalend voor ons welzijn en onze veerkracht. Wil je duurzame inzetbaarheid dan kan dat niet zonder werkgeluk. 

Werkgeluk levert gelukkige werknemers op en zorgt ervoor dat mensen kunnen floreren.

Uit onderzoekt blijkt dat werkgeluk ook voor betere prestaties zorgt. Werkgeluk is namelijk te meten en goed te beïnvloeden. Door de juiste kennis, houding en strategie kun je een (of als) organisatie, een team of een professional begeleiden in de weg naar werkgeluk.

Centrum voor Werkgeluk maakt gebruik van wetenschappelijke inzichten over werkgeluk, professionaliteit, leren en groeien vanuit de positieve psychologie, oplossingsgericht werken, acceptance en commitment-training en van motiverend coachen. Dit zijn wetenschappelijke verwante stromingen waarvan de toepassing effectief is gebleken. In onze lezingen en trainingen krijg je zicht op de theorie achter werkgeluk en leer je praktische toepassingen kennen voor in jouw praktijk. Zo vind jij je weg naar (meer) werkgeluk in jouw organisatie.

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl