Zelfvertrouwen op de werkvloer

Zelfvertrouwen en werkgeluk

Wie spreekt het niet aan: Elke dag vol zelfvertrouwen aan de slag gaan. Zonder enige twijfels en onzekerheid. Je zou het je hele team wel gunnen. Ergens zijn we allemaal weleens onzeker. Het is vervelend als ons hoofd vol negatieve of ondermijnende gedachten ons in het werk of dagelijkse leven belemmert. Die onzekerheden maken dat professionals stappen niet nemen, dat zij grenzen niet aangeven of steeds zaken uitstellen, uit angst dat het niet lukt.

Onzekerheden horen bij ons leven. Toch zijn er manieren om te leren daar minder last van te hebben. Om dat knagende stemmetje in ons hoofd, die vertelt dat het nog beter kan of dat anderen jou niet goed genoeg zouden vinden, een toontje lager te laten spreken.

In onze lezingen of trainingen gaan we aan de slag met het thema zelfvertrouwen. Je ontdekt hoe dit werkt vanuit de wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie. Je ontdekt de kracht van de sterke-kanten-benadering en vanuit acceptance and commitment-training. Je leert hoe je anderen hierin kunt laten groeien in zelfvertrouwen, hoe zij met die negatieve gedachten om kunnen gaan, zodat iedereen kan doen wat hij of zij van waarde vindt.

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl