Train de trainer Als werkgeluk brengen
ook jouw werk is

Centrum voor Werkgeluk is specialist in het trainen van enthousiaste vakmannen en vrouwen, HR-professionals, managers en teamcoaches. Ook professionele coaches, begeleidingkundigen en supervisoren die willen groeien in hun vak zijn bij het Centrum voor Werkgeluk op de juiste plek. Als opleider bieden we programma’s, workshops, webinars met kennis, kunde en inzicht om wetenschappelijke werkgelukmethodes (nog beter) toe te passen in je werk.

Voor wie?
  • Zorgprofessionals
  • Hr-managers
  • Schoolleiders
  • Leraren
  • Sociaal werkers
  • Coaches
  • Supervisoren
Centrum voor Werkgeluk

Supervisie Word je bewust van jezelf, interacties en patronen

Heb jij als professional te maken met interpersoonlijke of groepsdynamische processen? Dan leer jij jezelf met supervisie nog beter kennen. Door te reflecteren op jouw rol en successen maak je effectiever een duurzamer gebruik van je eigen kwaliteiten en die van anderen. Het maakt je bewuster van jezelf, interacties en patronen. De kwaliteit van je werk wordt zo nog beter.

Centrum voor Werkgeluk

Leersupervisie Groei in je
persoonlijke attitude

Word jij een supervisor? Dan help ik je om de kracht van supervisie als vak te ontdekken. Om jouw talenten en vaardigheden effectief en met vertrouwen in te zetten. En om je rugzak te vullen met tools die voor jou werken. Zo groei jij in jouw persoonlijke attitude als supervisor. Leersupervisie kun je zowel individueel als in groepsverband volgen.

Centrum voor Werkgeluk

Intervisie Leer van andermans successen

Ben jij een coach, begeleider of supervisor? Dan begeleid ik jouw leren door je op te nemen in een groep met andere professionals. Door successen te delen, leer je van andermans successen. Je ontdekt waarom iets werkt en in welke situaties jij dat kan toepassen. Daarmee word jij je bewust van je kwaliteiten, ontwikkel je zelfbewustzijn en groeit je zelfvertrouwen.

Centrum voor Werkgeluk

Training & opleiding Pas ingrediënten van werkgeluk toe in jouw praktijk

Geef jij als (leer)supervisor, (team)coach of (intervisie)begeleider sturing aan individuen, groepen en/of processen? Dan kan ik je individueel of in groepsverband met training & opleiding ondersteunen. Vanuit de welzijnswetenschap leer je de ingrediënten van werkgeluk kennen en toe te passen. Een nieuwe insteek die oude gewoontes verfrist.

Centrum voor Werkgeluk
Verander werkdruk
in werkgeluk

Geluksroutes toepassen voor
jezelf, je team of je organisatie?

Mag ik jou laten sprankelen? Je weg naar werkgeluk begint hier!

Bel: 06 16 47 55 12
Mail: info@centrumvoorwerkgeluk.nl